Het Centrum

Poolseweg 190, Breda

Het Centrum

Centrum Eetstoornissen is onderdeel van GGz Breburg, instelling voor specialistische geestelijke gezondheidszorg met o.a. vestigingen in Breda en Tilburg. Door de inhoudelijke samenwerking tussen de zorggroepen Volwassenen en Jeugd is kennis en ervaring op het gebied van behandeling, onderzoek en opleiding gebundeld. Hierdoor is het specialistisch aanbod beter afgestemd. Deze samenwerking kan jouw behandeling op een goede manier ondersteunen en een bijdrage leveren aan het versterken van je eigen kracht.

Aanmelden

Om je aan te melden: klik hier.

Volwassenen kunnen voor een ambulante behandeling terecht in Breda en in Tilburg. De behandeling voor jeugdigen tot 18 jaar vindt volledig plaats in Breda.

Jij staat centraal

Jouw individuele zorgvraag staat centraal. In de keuze voor de juiste vorm van behandeling wordt gekeken naar wat het best bij jou en je problemen past. Gedurende de behandeling onderzoeken de behandelaren verschillende momenten de voortgang van jouw behandeling. Op die manier sluit de zorg goed aan bij wat je nodig hebt.
Door samen te werken met onder andere medisch specialisten, diëtisten en huisartsen kan onze hulp beter worden ingezet.

Centrum Eetstoornissen op RTL4 en RTL5

Het programma LifestyleXperience schonk zondag 16 maart, op RTL4, aandacht aan het Centrum Eetstoornissen. Patricia Vermunt, klinisch psycholoog van het Centrum Eetstoornissen, vertelt tijdens het programma wat een eetstoornis is en hoe je die kunt onderkennen. Bekijk hier het filmpje.