Bij Centrum Eetstoornissen kun je terecht voor de behandeling van alle vormen van eetstoornissen, zoals Anorexia Nervosa, Boulimia Nervosa en ‘Binge Eating Disorder’. Er is een breed behandelaanbod dat ambulant, individueel of in een groep, of in deeltijd wordt aangeboden. In de keuze van behandeling wordt gekeken naar wat het best bij jou en je probleem past. Voor mensen buiten de regio's Tilburg of Breda is het eveneens mogelijk om in behandeling te komen, we werken bovenregionaal. Neem voor de mogelijkheden hiervoor contact met ons op.

Specialistisch centrum

Door de inhoudelijke samenwerking tussen de zorggroepen Volwassenen en Jeugd is kennis en ervaring op het gebied van behandeling, onderzoek en opleiding gebundeld. Veerkracht is een sleutelbegrip voor onze behandelingen. Ons aanbod is gericht op het versterken van jouw eigen kracht. Dat doen we deskundig, met aandacht en doortastend. Het uitgangspunt is ambulante zorg, waarbij behandelen en begeleiden dicht bij huis, in je eigen omgeving, voorop staat. Daarnaast verloopt de zorg van aanmelden tot en met nazorg gecoördineerd. De wachttijd is niet lang en we streven ernaar om de behandeling, na intake, snel te starten.

Voor wie?

Vanaf 10 jaar en ouder kun je bij Centrum Eetstoornissen terecht voor ambulante en deeltijdbehandelingen. Volwassenen kunnen voor een ambulante behandeling terecht in Breda en in Tilburg. De behandeling voor jeugdigen tot 18 jaar vindt plaats in Tilburg of Breda. Voor meer informatie kun je kijken bij behandelingen.

Wachttijden

Bekijk hier de wachttijden bij ons centrum.

Locaties

Zoek je de adresgegevens van onze locaties? Je vindt ze hier en bekijk hier in welke regio's je terecht kunt. 

Wat is jouw Body Mass Index (BMI)?

Bereken of je een gezond lichaamsgewicht hebt met de Body Mass Index (BMI). 

U bent een verwijzer?

Bekijk dan deze informatie

Mochten er na het bekijken van deze informatie nog vragen zijn, kunt u contact opnemen met de bureaudienst. Deze kunt u bereiken door te bellen naar telefoonnummer 088-0165900. Zij kunnen u dan doorverbinden met de bureaudienst.

Wat doet een eetstoornis met je?

Deze korte video neemt je mee in de gedachte van een jonge vrouw met een eetstoornis.

De video is gemaakt in opdracht van het Centrum Eetstoornissen van GGz Breburg.